RUNNER SHOP: Gambar-Gambar Lucah Panas Artis Malaysia? | - Berita Semasa
f
form

Name *
Phone Number *

###
-
###
-
####
Email *
Classifieds *
 kerja kosong 
 bilik sewa 
 rumah sewa 
 produk kesihatan 
 laptop 
 kereta 
 agen hartanah 
 bengkel 
 pemborong 
 pembekal 
 pengedar 
 pinjaman 
 servis 
 tempahan 
 urut tradisional 
 lain-lain 
 Computers 
 Work at Home 
 Business & Management 
 Rooms & Roommates 
 pets 
File Upload
maklumat/laman web anda/harga/ *
Powered byEMF Survey Creator

Khamis, 7 Julai 2011

Gambar-Gambar Lucah Panas Artis Malaysia? | - Berita Semasa

Jabatan Agama Islam mesti mengambil tindakan ke atas artis-artis Malaysia yang berpenampilan lucah atau dalam kata bahasa lainnya separuh ...

SI SEPAT KERING ORANG LAIN PUN SAYANG LAKI GAK...!!!

Rupanya Kak Wan lebih kuat bohong dari lakinya...

Orang lain pun sayang gak kat laki...Tapi tak la sampai mengkhinzir buta macam Kak Wan. Benda yang patut-patut tu, takpe lah nak defend. Ni sampai merendahkan martabat diri sendiri apa ke he nya Kak Wan? Bukan Kak Wan saja, anak-anak, keluarga, sedara mara pun ikut terpalit malu.

Kalau ya pun sayang sangat, patutnya Kak Wan berusaha menasihati lakinya supaya berhenti melakukan ‘perkara-perkara ajaib’ yang orang kat Malaysia anggap tak patut dibuat. Ni, dah terang lagi bersuluh, suluh pulak pakai torch-light yang dah kong baterinya. Tambah gelap la masa depan Kak Wan dan laki Kak Wan tu.

Orang lain yang tak biasa nengok Nuar telanjang pun, boleh kenal susuk badannya. Inikan pulak Kak Wan yang berpuluh tahun jadi room-mate Bewak tu. Janganlah perbodohkan orang, Kak Wan. Kak Wan nak jadi bodoh sorang-sorang, lantaklah. Tapi jangan anggap orang lain pun bodoh sama.

Ni orang tanya pasal jam Omega, Kak Wan melenting. Menyala-nyala bijik mata Nurul Izzah bila kena bom ngan soalan cepumas tu...Apa bodo korang dua beranak ni? Lain kali, kalau nak buat press conference, pastikan Kak Wan bersedia untuk jawab semua soalan, jangan terkantoi macam pagi tadi. Tambah loya orang tengok muka korang anak beranak...atau mungkin ada yang tertonggeng muntah pun...

Lain kali, kalau nak beronggeng, jangan harapkan orang sponsor. Apa punya cikai laki awak ni... kata kaya sangat. Takkan pompuan murah camtu pun nak kena ada ‘sapi’ yang taja...

Keturunan penipu, pembelit, pemfitnah, penakut, pembohong, pengecut tak layak jadi pemimpin, apa lagi nak jadi PM. Sudah-sudah la tu Kak Wan dan Nurul Izzah.

Sekarang ni, Bewak tu tengah sembunyi kat Sarawak. Kak Wan jugak yang kena jawab, cari jalan nak defend dia tak abis-abis...

Apa kata ajak saja laki awak tu pindah ke negara atau tempat lain yang orang tak ambil pusing akan hal dia. Pegilah kat Kutub Utara ke selatan ker...beruang polar tu Nuar Bewak boleh lanyak free ajer. Binawe!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN JANGAN TAK KOMEN